Eksklusif: Hukum pengamal ilmu hitam

Written By iyoet fadhillah on Sabtu, 27 Oktober 2012 | 15.52

Artikel Berkenaan

Putrajaya: Semua parti komponen Barisan Nasional (BN) dijangka mengumumkan satu atau dua minggu lebih awal nama calon parti itu bagi Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU-13).

Kuala Lumpur: Kementerian Luar akan membantu Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) mendaftarkan pengundi pos di luar negara selepas pindaan peraturan pilihan raya diwartakan dalam tempoh terdekat.

Umat Islam di seluruh negara semalam menyambut Aidiladha dalam kesederhanaan disertai penghayatan pengorbanan yang dituntut ajaran Islam.

Georgetown: Siasatan mendapati pengerusi pertubuhan amal Islam yang ditahan polis minggu lalu tidak mempunyai hubungan dengan kerabat diraja Kedah.

Kangar: Ibu bapa gadis 17 tahun yang membuang bayi yang baru dilahirkannya ke dalam sungai di Kampung Behor Rotan Pahit dekat sini, kelmarin, ditahan polis.

Kota Kinabalu: Malaysia Airports Holdings Bhd (MAHB) diminta memberi penjelasan berhubung kegagalan lampu landasan Lapangan Terbang Antarabangsa Kota Kinabalu (KKIA) berfungsi, kelmarin.

Kuantan: Lima lelaki termasuk dua bersahabat maut dalam dua kemalangan berasingan di Kilometer 71, Jalan Lipis-Merapoh dan Kilometer 104.6 Lebuhraya Pantai Timur (LPT), pagi kelmarin dan awal pagi semalam.

Kuala Lumpur: Kira-kira 30 penduduk Taman Kosas, Ampang mengadakan bantahan terhadap pembinaan kondominium 18 tingkat yang dibina terlalu hampir dengan kawasan perkuburan Islam.


Anda sedang membaca artikel tentang

Eksklusif: Hukum pengamal ilmu hitam

Dengan url

http://nasimalay.blogspot.com/2012/10/eksklusif-hukum-pengamal-ilmu-hitam.html

Anda boleh menyebar luaskannya atau mengcopy paste-nya

Eksklusif: Hukum pengamal ilmu hitam

namun jangan lupa untuk meletakkan link

Eksklusif: Hukum pengamal ilmu hitam

sebagai sumbernya

0 komentar:

Posting Komentar

techieblogger.com Techie Blogger Techie Blogger